Termeni & Conditii

Termenul de garantie
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia de 24 de luni cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa apartine exclusiv S.C. Depozitul de scaune S.R.L

Politica preturilor
Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei si includ T.V.A. Preturile se raporteaza la un curs mediu euro/leu stabilit lunar de catre vanzator. In cazul fluctuatiilor valutare majore, pretul se poate modifica.

Metoda de plata
Livrarile prin coletarie se poat face cu ordin de plata sau ramburs la curierat. In cazul ridicarii produselor de la sediu, plata se face doar cu cartea de credit.

Returnarea produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. Depozitul de scaune S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin fax sau e-mail. O alta varianta de returnare este completant acest FORMULAR.

Confidentialitatea Datelor
S.C. Depozitul de scaune S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, ci sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului sau informarii clientilor sai.

Dreptul la proprietate
Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, includerea oricarui continut, in orice alt context decat cel original. Utilizarea oricarui material de pe acest site se face numai cu acordul scris al proprietarului - Magazinul de scaune.

Solutionarea on-line a litigiilor:
Dacă aveți o nemulțumire legată de un produs sau serviciu cumpărat on-line, puteți folosi acest site pentru a încerca să ajungeți la o soluție fără a apela la instanțe. Adresa site-ului este aici.