Imitatie piele

 
 

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Scaun Arco - cadru cromat - imitatie piele
  Scaun cromat, tapitat cu imitatie de piele. Puteti alege din lista, toata gama de culori disponibile. Sezutul este confecţionat din PAL de 16 mm si este acoperit cu poliuretan de 20 mm. Dopurile inalte si arcuite, elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei. Scaunul este reco..
  154,70 Lei
  Fără TVA: 130,00 Lei
 • Scaun Markos - cadru cromat - imitatie piele
  Scaun cromat, tapitat cu imitatie de piele. Sezutul este confecţionat din PAL de 16 mm si este acoperit cu poliuretan de 20 mm. Dopurile inalte si arcuite, elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei Scaunul este recomandat HORECA. Termen de livrare&n..
  139,83 Lei
  Fără TVA: 117,50 Lei
 • Scaun Kent - cadru cromat - imitatie piele
  Scaun cromat, tapitat cu imitatie de piele. Puteti alege din lista, toata gama de imitatii disponibile. Dopurile inalte si arcuite, elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei Scaunul este recomandat HORECA. Termen de livrare 7 zile.  ..
  232,05 Lei
  Fără TVA: 195,00 Lei
 • Scaun Livia - crom
  Scaun cromat, tapitat cu spatar din lemn stratificat. Sezutul este tapitat doar cu imitatie din piele maro. Sezutul este confecţionat din lemn stratificat si este acoperit cu poliuretan de 20mm. Dopurile elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei. Termen ..
  148,75 Lei
  Fără TVA: 125,00 Lei
 • Scaun Tulipan - cadru crom - imitatie piele
  Scaun cromat, tapitat. Sezutul are diametrul de 40 cm, este confecţionat din PAL de 16mm si este acoperit cu poliuretan de 20mm. Dopurile inalte si arcuite, elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei. Termen de livrare 3 zile.  ..
  124,95 Lei
  Fără TVA: 105,00 Lei
 • Scaun Vanessa - cadru crom - imitatie piele
  Scaun cromat, tapitat. Puteti alege din lista, materialele si culorile disponibile. Sezutul are diametrul de 40 cm, este confecţionat din PAL de 16mm si este acoperit cu poliuretan de 20mm. Dopurile inalte si arcuite, elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei. ..
  130,90 Lei
  Fără TVA: 110,00 Lei
 • Scaun Vanessa bar - cadru crom - imitatie piele - diverse culori
  Scaun de bar cromat, tapitat. Sezutul are diametrul de 39 cm, este confecţionat din PAL de 16mm si este acoperit cu poliuretan de 20mm. Dopurile inalte si arcuite, elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei Termen de livrare 3 zile.  ..
  226,10 Lei
  Fără TVA: 190,00 Lei
 • Taburet Sofia - cadru crom - imitatie piele
  Taburet cromat, tapitat cu imitatie piele alb. Sezutul are diametrul de 38 cm, este confecţionat din PAL de 16mm si este acoperit cu poliuretan de 20mm. Dopurile inalte si arcuite, elimina zgomotele neplacute sau zgarierea accidentala a podelei. Termen de livrare 3 zile. ..
  83,30 Lei
  Fără TVA: 70,00 Lei
 • transport gratuit
 • Stofa printata