Imitatie piele

 

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Scaun Boss - imitatie piele - diverse culori
  Scaun directorial, tapitat. Puteti alege din lista, materialele si culorile disponibile. Baza este compusa din mecanismul oscilant, cilindrul pneumatic si baza stea cu role. Sezutul si spatarul din poliuretan de 80 mm se fixeaza pe o structura curbata din lemn stratificat de grosime..
  708,05 Lei
  Fără TVA: 595,00 Lei
 • Scaun Boss R - imitatie piele
  Scaun directorial cu spatar mediu si baza din plastic, tapitat. Baza este compusa din mecanismul oscilant, cilindrul pneumatic si baza stea cu role. Sezutul si spatarul din poliuretan de 80 mm se fixeaza pe o structura curbata din lemn stratificat de grosime 10 mm. Pentru fixare, se mai adau..
  541,45 Lei
  Fără TVA: 455,00 Lei
 • Scaun Boss V - imitatie piele - diverse culori
  Transport gratuit
  Scaun directorial cu spatar mediu si baza metalica, tapitat. Puteti alege din lista,materialele si culorile disponibile. Baza este din metal, vopsit in negru in camp electrostatic. Sezutul si spatarul din poliuretan de 80 mm se fixeaza pe o structura curbata din lemn stratificat de ..
  565,25 Lei
  Fără TVA: 475,00 Lei
 • Scaun Milano - imitatie piele neagra
  Transport gratuit
  Scaun directorial, tapitat cu imitatie din piele neagra. Sezut si spatar din lemn stratificat, acoperit cu poliuretan reciclat si vatelina. Brate cromate de latime 4 cm, tapitate. Mecanism oscilant cu ajustarea balansului in functie de greutatea utilizatorului. Cilindru cu gaz de clasa 2 (testat..
  571,20 Lei
  Fără TVA: 480,00 Lei
 • transport gratuit
 • Stofa printata