Mesh
ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Scaun full mesh Akita Lux - negru/negru
  Transport gratuit
  Sale
  Tetiera 2D reglabila pe inaltime si adancime, tapitata cu mesh. Ajustare pe inaltime 10 cm. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar flexibil, integrat in spatar, tapitat cu mesh. Brate reglabile 3D pe inaltime, adancime si rotire, top cu suprafata mo..
  3.094,00 Lei (- 23%)
  2.380,00 Lei
  Fără TVA: 2.000,00 Lei
 • Scaun full mesh Lyon Lux - negru/negru
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime 4 cm si in unghiular, tapitata cu mesh. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar reglabil pe inaltime. Brate reglabile 3D - sus/jos, inainte/inapoi, rotire stanga/dreapta, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut ajustabil in adan..
  1.745,14 Lei
  Fără TVA: 1.466,50 Lei
 • Scaun full mesh Nantes Lux - negru/negru
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime 4 cm si in unghiular, tapitata cu mesh. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Brate reglabile 4D, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Mecanism cu blocare in 3 pozitii si ajustarea balan..
  1.545,22 Lei
  Fără TVA: 1.298,50 Lei
 • Scaun full mesh Nice Lux - negru/negru
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime, tapitata cu mesh. Ajustare pe inaltime 6 cm. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar tapitat, reglabil pe inaltime. Brate reglabile pe inaltime, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut ajustabil in adancime 5 cm, din ..
  1.530,94 Lei
  Fără TVA: 1.286,50 Lei
 • Scaun mesh Hiro H - negru
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime 3 cm, tapitata. Spatar din nylon, tapitat cu mesh si acoperit cu stofa. Brate fixe din nylon. Sezut din spuma poliuretanica inalta densitate, cu interior din lemn stratificat. Mecanism oscilant cu ajustarea balansului in functie de greutatea utilizatorului. Ci..
  596,79 Lei
  Fără TVA: 501,50 Lei
 • Scaun mesh Kobe H - negru/negru
  Transport gratuit
  Tetiera fixa, tapitata. Spatar din nylon, cu suport de haine atasat, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar reglabil pe inaltime. Brate reglabile pe inaltime, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut ajustabil in adancime, din spuma poliuretanica injectata de inalta dens..
  1.026,97 Lei
  Fără TVA: 863,00 Lei
 • Scaun mesh Kyoto Lux - negru/negru
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime 3 cm, tapitata cu mesh. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar flexibil, integrat in spatar. Brate reglabile 3D, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut ajustabil in adancime, din spuma poliuretanica injectata de inalta densita..
  1.463,11 Lei
  Fără TVA: 1.229,50 Lei
 • Scaun mesh Nice H - negru/negru
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime, tapitata cu mesh. Ajustare pe inaltime 6 cm. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar reglabil pe inaltime. Brate reglabile pe inaltime, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut ajustabil in adancime 5 cm, din spuma poliuret..
  900,24 Lei
  Fără TVA: 756,50 Lei
 • Scaun mesh Oki H - negru/negru
  Tetiera reglabila 2d cu reglare sus jos si rotatie, tapitata cu mesh. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar reglabil pe inaltime. Brate fixe, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut din spuma poliuretanica injectata de inalta densitate, cu i..
  750,30 Lei
  Fără TVA: 630,50 Lei
 • Scaun mesh Osaka H - negru/negru
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime 3 cm, tapitata cu mesh. Spatar din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar reglabil pe inaltime. Brate reglabile 3D, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut ajustabil in adancime, din spuma poliuretanica injectata de inalta densi..
  1.094,21 Lei
  Fără TVA: 919,50 Lei
 • Scaun mesh Paris H - negru/negru - pret pentru 2 bucati
  Transport gratuit
  Tetiera reglabila pe inaltime si unghiular, tapitata cu mesh. Ajustare pe inaltime 6 cm. Spatar din nylon, tapitat cu mesh. Suport lombar fix. Brate fixe, din nylon. Sezut din poliuretan de inalta densitate, tapitat cu stofa. Mecanism oscilant cu ajustarea balansului in functie de greutatea uti..
  878,22 Lei
  Fără TVA: 738,00 Lei
 • Scaun mesh Paris V - negru/negru
  Spatar din nylon, tapitat cu mesh. Suport lombar fix. Brate fixe, din nylon. Sezut din poliuretan de inalta densitate, tapitat cu stofa. Cadru metalic negru cu diametru de 25 mm. Termen de livrare 3 zile. ..
  374,85 Lei
  Fără TVA: 315,00 Lei
 • Scaun mesh Star C - negru/negru
  Spatar din nylon, tapitat cu mesh. Suport lombar fix din nyon. Brate fixe din nylon. Sezut din spuma poliuretanica reciclata, cu interior din lemn stratificat. Mecanism clasic cu ajustarea inaltimii. Cilindru cu gaz cromat certificat Bifma. Baza cromata cu 5 picioare, cu diametru 550..
  211,23 Lei
  Fără TVA: 177,50 Lei
 • Scaun mesh Tokyo - negru/negru
  Transport gratuit
  Spatar cu cadru din nylon, tapitat cu mesh de calitate superioara. Suport lombar reglabil pe inaltime. Brate reglabile pe inaltime, top cu suprafata moale, din poliuretan. Sezut din spuma poliuretanica injectata de inalta densitate, interior din lemn stratificat si acoperitor sezut. Mecanis..
  755,06 Lei
  Fără TVA: 634,50 Lei
 • transport gratuit
 • Stofa printata