Despre noi

Bine ati venit pe site-ul nostru.
noua halaMagazinul de scaune reprezinta puntea de legatura on-line dintre dumneavoastra si firma producatoare, sc Depozitul de scaune srl.

Startul activitatii a fost sub tutela societatii Design Mobila srl, care din 2005 a inceput comercializarea scaunelor pe piata din Romania. Dupa primul an de vanzari, s-a simtit nevoia unui nume ce sa ne reprezinte. Astfel in 2007 a aparut brandul "Depozitul de scaune", cu sloganul "Pentru oameni asezati" impreuna cu societatea cu acelasi nume, iar mai tarziu in 2011, brandul "Magazinul de scaune", cu sloganul "Meriti un loc mai bun".
Odata cu cresterea cererii online, echipa Depozitul de scaune a gandit o platforma cat mai simpla, prin care toti clientii pot vedea, compara si comanda produsele noastre.
In cei 10 ani de activitate, am creat noi modele, am dezvoltat productia proprie si am investit in spatii de productie si utilaje, pentru ca in final, clientul sa beneficieze de cele mai bune produse si servicii.

2015 - Bilantul anului este mult peste asteptari. Am reusit o crestere fata de anul trecut de 30% la euro, ajungand la o cifra totala de afaceri de 1.880.000 euro. Aceasta crestere importanta, ne motiveaza in continuare sa diversificam gama de produse si materiale si sa imbunatatim serviciile oferite clientilor nostri, persoane fizice sau juridice.

2016 - Finalizarea unor noi spatii de productie si cresterea numarului de produse comercializate a dus la depasirea in acest an a pragului psihologic de vanzari anuale de 2.000.000 euro. In continuare urmarim extinderea spatiilor de depozitare prin investitii in infrastructura si concomitent cresterea calitatii serviciilor si produselor.

2017 - In acest an privim cu optimism inainte. Am dublat spatiile de depozitare si productie, suprafata in care ne desfasuram acum activitatea ajungand la 2900 mp. Acum putem sa depozitam mai multa marfa finita si totodata sa dezvoltam productia de prelucrare a lemnului la un nivel superior.

2018 - Anul investitiilor in tehnologie a demarat. Doua masini de cusut performante, un Router CNC pentru PAL si un Cutter flatbed pentru taierea materialelor textile asteapta sa fie instalate. In plus, o instalatie complexa de exhaustare si doua masini de debitat PAL sunt deja in functiune. Toate acestea intr-o cladire noua.

2019 - Un nou pas inainte. In asociere cu societatea Ergo Plus srl am adus produse noi, ce completeaza gama vanduta de noi. Astfel scaunele profesionale, scaunele de scoala sau scaunele ergonomice tip mesh de calitate superioara, vor ajunge pe aceasta cale la clientii nostri.

2020 - In plina criza medicala, vanzarile produselor noastre au cunoscut o crestere incredibila pentru aceasta perioada. Am reusit astfel sa avem o crestere a vanzarilor semnificativa fata de anul 2019, situandu-ne foarte aproape de pragul de vanzari de 2.500.000 euro.

2021 - Startul este promitator iar pentru imbunatatirea productiei am achizitionat noi utilaje cu randament ridicat.

Spatiile de productie si depozitare sunt localizate in Judetul Bacau, localitatea Margineni, strada Tineretului, nr. 40.

Programul de lucru:

Luni – Vineri
7.10 – 11.00; 11.30 – 15.50


Protecţia Consumatorilor: http://www.anpc.gov.ro