Cum cumpar?

Este simplu ! Cu cateva clic-uri puteti vizualiza, compara si comanda rapid orice produs de pe site-ul nostru www.magazinuldescaune.ro

Pasul 1:
 Alegeti produsul dorit. Se va deschide o fereastra cu toate informatiile despre acesta. In tabelul din josul paginii puteti vedea descrierea, specificatiile produsului si recenziile clientilor.

Pasul 2:
Selectati din lista din dreapta tipul materialului, culoarea lui, accesoriile disponibile sau dimensiunile meselor.
ATENTIE ! este posibil ca pretul sa fie mai mare in functie de alegerea facuta. Acest lucru apare in selectie, sub denumirea produsului. exemplu: (+12.4 lei)

Pasul 3:
Alegeti cantitatea si apasati butonul "Adauga in cos". In partea superioara a ecranului va aparea mesajul de adaugare a produsului in cos. Pentru a finaliza comanda faceti clic pe textul "cosul de cumparaturi". In dreapta antetului exista un cos de cumparaturi ce afiseaza valoarea totala a produselor si de unde se poate finaliza comanda.

Pasul 4:
In cosul de cumparaturi, verificati corectitudinea alegerii produsului, culorii si cantitatii, apoi apasati butonul "Comanda". Daca doriti evaluarea cheltuielilor de transport, faceti clic pe optiunea dorita.

Pasul 5:
Ultimul pas este completarea datelor de facturare si livrare. Daca nu doriti sa va inscrieti in baza noastra de date, alegeti "Comanda fara cont" si apoi "Continuare". Alegeti metoda de livrare si apoi metoda de plata. Daca este necesar adaugati comentarii referitoare la comanda.

Final:
Toate comenzile intra in productie imediat dupa primirea comenzii valide. Temenul de livrare afisat este termenul maxim si depinde de volumul productiei in acel moment. Termenul minim este 24 ore. La scurt timp dupa preluarea comenzii veti fi instiintati de termenul exact de livrare.