Piese de schimb
ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Cilindru pneumatic crom lung
  Cilindru pneumatic cromat,pentru scaune directoriale. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor directoriale. Verificati daca lungimea minima si maxima a cilindrului sunt suficiente pentru scaun. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da com..
  46,41 Lei
  Fără TVA: 39,00 Lei
 • Cilindru pneumatic lung
  Cilindru pneumatic pentru scaune ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca cilindrul este compatibil cu scaunul. Termen..
  46,41 Lei
  Fără TVA: 39,00 Lei
 • Cilindru pneumatic scurt
  Cilindru pneumatic pentru scaune directoriale. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor directoriale. Verificati daca lungimea minima si maxima a cilindrului sunt suficiente pentru scaun. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, v..
  46,41 Lei
  Fără TVA: 39,00 Lei
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Conector scaun Vizitor
  Conector de plastic care realizeaza prinderea a doua scaune Vizitor. Pretul afisat este pentru o bucata. Termen de livrare 3 zile.  ..
  3,57 Lei
  Fără TVA: 3,00 Lei
 • Element fixare spatar pentru ovalina
  Acest element permite fixarea spatarului pe ovalina la scaunele ergonomice. Sistemul de prindere complet cuprinde si un surub cu maner de plastic, acesta din urma se vinde separat. Fotografiile din descriere cuprind atat elementul de fixare, cat si sistemul complet. Termen de livrare 3 z..
  7,14 Lei
  Fără TVA: 6,00 Lei
 • Mecanism oscilant
  Mecanismul oscilant face legatura dintre sezut si cilindru pneumatic, si are clapeta de reglaj pe inaltime si balans. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor directoriale produse in Europa. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilin..
  55,34 Lei
  Fără TVA: 46,50 Lei
 • Ovalina cu acoperitor
  Ovalina face legatura intre piastra si spatarul scaunului ergonomic. Este comercializata impreuna cu acoperitorul de plastic. Termen de livrare 3 zile.  ..
  27,97 Lei
  Fără TVA: 23,50 Lei
 • Piastra patrata scaun Labor
  Piastra, sau placa metalica de legatura intre sezut si cilindru pneumatic, cu clapeta de reglaj. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilindrul pneumatic si corespunde la distantele dintre gauri cu scaunul de reparat. Distanta dintre gauri este de 14 cm. Term..
  30,94 Lei
  Fără TVA: 26,00 Lei
 • Piastra scaun ergonomic
  Piastra, sau placa metalica de legatura intre sezut si cilindru pneumatic, cu clapeta de reglaj. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor ergonomice. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilindrul pneumatic si corespunde la distantel..
  20,83 Lei
  Fără TVA: 17,50 Lei
 • Suport picioare crom
  Acest suport pentru picioare se foloseste cu cilindru extra lung. Suportul poate fi fixat pe cilindru cu ajutorul unui surub cu maner de plastic. Fotografiile din descriere cuprind atat suportul, cat si modalitatea de folosire a acestuia. Termen de livrare 3 zile.  ..
  65,45 Lei
  Fără TVA: 55,00 Lei
 • Suport picioare negru - plastic
  Acest suport pentru picioare se foloseste cu cilindru extra lung. Suportul este din plastic, negru si poate fi fixat pe cilindru cu ajutorul unui surub cu maner de plastic. Fotografiile din descriere cuprind atat suportul, cat si modalitatea de folosire a acestuia. Termen de livrare 3 zi..
  53,55 Lei
  Fără TVA: 45,00 Lei
 • Surub cu maner plastic 12mm
  Surubul cu maner de plastic,12mm permite fixarea spatarului pe ovalina la scaunele ergonomice. Fotografiile din descriere cuprind atat surubul, cat si sistemul complet. Pretul afisat este pentru surub. Termen de livrare 3 zile.  ..
  4,17 Lei
  Fără TVA: 3,50 Lei
 • Surub cu maner plastic 16mm
  Surubul cu maner de plastic,16mm. Marimea de 16mm se refera la lungimea filetului. Pretul afisat este pentru o bucata. Termen de livrare 3 zile.  ..
  4,17 Lei
  Fără TVA: 3,50 Lei
 • Surub cu maner plastic 25mm
  Surubul cu maner de plastic,25mm. Marimea de 25mm se refera la lungimea filetului. Pretul afisat este pentru o bucata. Termen de livrare 3 zile.  ..
  4,17 Lei
  Fără TVA: 3,50 Lei
 • transport gratuit
 • Stofa printata