ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Acoperitor cilindru
  Acoperitor cilindru pentru scaunele ergonomice si directoriale. Produsul imbraca cilindrul pneumatic, oferind o imagine unitara a partii inferioare a scaunului. Termen de livrare 3 zile.  ..
  7,14 Lei
  Fără TVA: 6,00 Lei
 • Baza stea 60 cm
  Baza stea cu diametrul de 60 cm pentru scaune directoriale sau ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Va rugam sa verificati daca baza este compatibila cu rolele (pinul de 11 mm) si cu cilindrul pneumatic (diametrul de 50 mm). Inaltimea ..
  49,98 Lei
  Fără TVA: 42,00 Lei
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Baza stea 69 cm
  Baza stea cu diametrul de 69 cm pentru scaune directoriale sau ergonomice. Distanta de la centrul bazei la axul pinului rotii este de 32.5 cm Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Va rugam sa verificati daca baza este compatibila cu rolele (pinul de 11 ..
  76,16 Lei
  Fără TVA: 64,00 Lei
 • Brat MT
  Brat cu masuta pe partea dreapta, pentru scaunul Vizitor. Bratele sunt pe structura metalica, in partea superioara fiind acoperite cu un strat de plastic negru. Montajul se face prin introducerea fortata a bratului in tevile laterale ale scaunului.  Inainte de a face o comand..
  92,82 Lei
  Fără TVA: 78,00 Lei
 • Capac oval cromat
  Capace ovale cromate pentru scaunul Vizitor. Dimensiunile de 30 mm x 15 mm sunt standard pentru toate scaunele tip Vizitor. Termen de livrare 3 zile.  ..
  1,73 Lei
  Fără TVA: 1,45 Lei
 • Capac oval negru
  Capace ovale pentru scaunul Vizitor. Dimensiunile de 30 mm x 15 mm sunt standard pentru toate scaunele tip Vizitor. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,43 Lei
  Fără TVA: 0,36 Lei
 • Cilindru pneumatic crom lung
  Cilindru pneumatic cromat,pentru scaune directoriale. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor directoriale. Verificati daca lungimea minima si maxima a cilindrului sunt suficiente pentru scaun. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da com..
  46,41 Lei
  Fără TVA: 39,00 Lei
 • Cilindru pneumatic extra-lung
  Cilindru pneumatic pentru scaune ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca cilindrul este compatibil cu scaunul. Termen..
  74,38 Lei
  Fără TVA: 62,50 Lei
 • Cilindru pneumatic lung
  Cilindru pneumatic pentru scaune ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca cilindrul este compatibil cu scaunul. Termen..
  50,58 Lei
  Fără TVA: 42,50 Lei
 • Cilindru pneumatic scurt
  Cilindru pneumatic pentru scaune directoriale. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor directoriale. Verificati daca lungimea minima si maxima a cilindrului sunt suficiente pentru scaun. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, v..
  50,58 Lei
  Fără TVA: 42,50 Lei
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Conector scaun Vizitor
  Conector de plastic care realizeaza prinderea a doua scaune Vizitor. Pretul afisat este pentru o bucata. Termen de livrare 3 zile.  ..
  5,36 Lei
  Fără TVA: 4,50 Lei
 • Dopuri ovale
  Dopuri ovale pentru scaunul Vizitor. Dimensiunile de 30 mm x 15 mm sunt standard pentru toate scaunele tip Vizitor. Nu lasa urme pe podea. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,96 Lei
  Fără TVA: 0,81 Lei
 • Dopuri rotunde lungi D25
  Dopuri rotunde pentru scaune metalice cu diametrul de 25mm. Diametrul se masoara la exteriorul tevii piciorului scaunului. Nu lasa urme pe podea Inainte de a da comanda, va rugam sa masurati corect diametrul tevii. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,95 Lei
  Fără TVA: 0,80 Lei
 • Dopuri rotunde scurte D18
  Dopuri rotunde pentru scaune metalice cu diametrul de 18mm. Diametrul se masoara la exteriorul tevii piciorului scaunului. Nu lasa urme pe podea Inainte de a da comanda, va rugam sa masurati corect diametrul tevii. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,83 Lei
  Fără TVA: 0,70 Lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Dopuri rotunde scurte D20
  Dopuri rotunde pentru scaune metalice cu diametrul de 20 mm. Diametrul se masoara la exteriorul tevii piciorului scaunului. Nu lasa urme pe podea Inainte de a da comanda, va rugam sa masurati corect diametrul tevii. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,83 Lei
  Fără TVA: 0,70 Lei
 • Dopuri rotunde scurte D22
  Dopuri rotunde pentru scaune metalice cu diametrul de 22 mm. Diametrul se masoara la exteriorul tevii piciorului scaunului. Nu lasa urme pe podea Inainte de a da comanda, va rugam sa masurati corect diametrul tevii. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,83 Lei
  Fără TVA: 0,70 Lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Element fixare spatar pentru ovalina
  Acest element permite fixarea spatarului pe ovalina la scaunele ergonomice. Sistemul de prindere complet cuprinde si un surub cu maner de plastic, acesta din urma se vinde separat. Fotografiile din descriere cuprind atat elementul de fixare, cat si sistemul complet. Termen de livrare 3 z..
  17,85 Lei
  Fără TVA: 15,00 Lei
 • Mecanism oscilant
  Mecanismul oscilant face legatura dintre sezut si cilindru pneumatic, si are clapeta de reglaj pe inaltime si balans. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor directoriale produse in Europa. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilin..
  58,91 Lei
  Fără TVA: 49,50 Lei
 • Mecanism patrat scaun laborator
  Mecanism, sau placa metalica de legatura intre sezut si cilindru pneumatic, cu clapeta de reglaj. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilindrul pneumatic si corespunde la distantele dintre gauri cu scaunul de reparat. Distanta dintre gauri este de 14 cm. Ter..
  44,03 Lei
  Fără TVA: 37,00 Lei
 • Mecanism scaun ergonomic
  Mecanism de legatura intre sezut si cilindru pneumatic, cu clapeta de reglaj. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor ergonomice. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilindrul pneumatic si corespunde la distantele dintre gauri..
  44,03 Lei
  Fără TVA: 37,00 Lei