Fotoliu
ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Bean bag Relax - Animale safari
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele verde, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Animale safari. ..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Blana tigru
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele maro, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Blana tigru. T..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Bufnite
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele crem, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Bufnite. Terme..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Buline mov
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele alb, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Buline mov. Ter..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Camuflaj rosu
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele negru, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Camuflaj rosu. ..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Corabii fond bleu
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele albastru, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Corabii fond bl..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Flori de camp
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele negru, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Flori de camp. ..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Fluturi
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele portocaliu, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Fluturi. ..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Lalele
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele rosu, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Lalele. Termen..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Luna
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele galben, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Luna. Termen..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Make-up
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele roz, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Make-up. Termen..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Patch denim dreptunghiuri
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele alb, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Patch denim dreptung..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Pisici roz
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele roz, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Bufnite. Termen..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Safari rinoceri
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele negru, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Safari rinoceri. ..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Steag USA
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele rosu, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Steag USA. Ter..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Trandafiri acuarela
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele roz, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Trandafiri acuarela...
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Trandafiri vintage
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele cognac, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Trandafiri vintag..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • Bean bag Relax - Unicorni
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Perlele de polistiren se taseaza pe durata folosirii, insa acest lucru nu reprezinta un defect. Partea inferioara este din imitatie de piele mov, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Unicorni. Terme..
  220,15 Lei
  Fără TVA: 185,00 Lei
 • transport gratuit
OFERTE SPECIALE
 • Stofa printata