Bine ati venit!

Transport

Livrarea produselor se face cu masinile noastre, cu masini inchiriate sau pentru comenzi mici, cu firma de coletarie Fan Courier. 

Costuri 
Pretul livrarii nu este inclus in pret.
In functie de valoarea comenzii si de metoda de livrare costul transportului se poate reduce la zero ! In "Cosul de cumparaturi" puteti estima costurile de livrare al produselor preferate.

Costul afisat, este valabil doar pentru comenzile cu livrare in localitatile unde exista punct de lucru Fan Courier! Pentru livrarile in localitati fara acoperire, costul transportului va fi comunicat de personalul nostru.

Ambalare si montaj

Toate produsele sunt ambalate in cutii de carton sau pungi de plastic.
Toate produsele sunt dezasamblate si sunt insotite de instructiuni de montaj.
NU asiguram montajul si nu livram produse asamblate !

Probleme de livrare
Va recomandam la sosirea marfii sa verificati integritatea coletelor si sa raportati firmei de coletarie si societatii noastre orice deteriorare a ambalajului. Se recomanda fotografierea produsului deteriorat. Nu semnati receptionarea marfii decat dupa verificarea integritatii produsului aflat in ambalajul deteriorat !

Returnare produse
Produsele refuzate de clienti din diverse motive trebuie trimise retur in ambalajul original si trebuie protejate cu cartoane, astfel incat sa se evite lovirea lor.
Nu raspundem pentru deteriorarea produsului la returnare.

OFERTE SPECIALE