Bine ati venit!

Tabureti

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Taburet Box
  Taburet tapitat, cu spatiu de depozitare. Puteti alege din lista, 33 de materiale si culori disponibile. Structura este din lemn acoperita cu poliuretan si vatelina iar sezutul este din poliuretan de 40 mm. Taburetul este recomandat HORECA. Termen de livrare 7 zile.&n..
  68,62 Lei
  Fără TVA: 57,66 Lei
 • Taburet Box - bicolor
  Taburet cu spatiu de depozitare, tapitat in doua culori. Puteti alege din lista, 33 de materiale si culori disponibile. Prima alegere de material si culoare reprezinta corpul taburetului iar a doua alegere, reprezinta capacul.  Pentru combinatii, va recomand..
  68,62 Lei
  Fără TVA: 57,66 Lei
 • Taburet Bump
  Taburet tapitat. Puteti alege din lista, 33 de materiale si culori disponibile. Structura este din lemn acoperita cu poliuretan si vatelina.Sezutul si lateralele sunt din poliuretan de 40 mm grosime. Taburetul este recomandat HORECA. Termen de livrare 7 zile.  ..
  99,05 Lei
  Fără TVA: 83,24 Lei
 • Taburet Cool
  Taburet economic, tapitat. Puteti alege din lista, 33 de materiale si culori disponibile. Structura este din lemn acoperita cu poliuretan si vatelina iar sezutul este din poliuretan de 40 mm. Termen de livrare 7 zile.  ..
  51,46 Lei
  Fără TVA: 43,25 Lei
 • Taburet Cool - bicolor
  Taburet economic, tapitat in doua culori. Puteti alege din lista, 33 de materiale si culori disponibile. Prima alegere de material si culoare reprezinta corpul taburetului iar a doua alegere, reprezinta culoarea minoritara.  Pentru combinatii, va recomandam ..
  51,46 Lei
  Fără TVA: 43,25 Lei
 • Taburet tapitat. Puteti alege din lista, 33 de materiale si culori disponibile. Structura este din lemn acoperita cu poliuretan si vatelina iar sezutul este din poliuretan de 40 mm. Taburetul este recomandat HORECA. Termen de livrare 7 zile.  ..
  64,19 Lei
  Fără TVA: 53,94 Lei
  Bazat pe 3 recenzii.
Oferte speciale