Bine ati venit!
Imitatie piele

 

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Scaun Atlas - imitatie piele
  Frete Grátis
  Scaun directorial din imitatie de piele cu brate si stea din plastic. Structura este compusa din mecanismul oscilant, cilindrul pneumatic si baza stea. Este un scaun confortabil si compact. Se livreaza asamblat, sezutul si spatarul fiind dintr-o singura bucata. Forma scaunului nu solicita g..
  525,98 Lei
  Fără TVA: 442,00 Lei
 • Scaun Boss - bicolor - imitatie piele
  Frete Grátis
  Scaun directorial, tapitat in doua culori. Prima alegere de material si culoare reprezinta fata si spatele iar a doua alegere, reprezinta banda laterala.  Baza este compusa din mecanismul oscilant, cilindrul pneumatic si baza stea cu role. Sezutul si spatarul din poliuretan d..
  493,85 Lei
  Fără TVA: 415,00 Lei
 • Scaun Boss - imitatie piele
  Frete Grátis
  Scaun directorial, tapitat. Puteti alege din lista, materialele si culorile disponibile. Baza este compusa din mecanismul oscilant, cilindrul pneumatic si baza stea cu role. Sezutul si spatarul din poliuretan de 80 mm se fixeaza pe o structura curbata din lemn stratificat de grosime..
  493,85 Lei
  Fără TVA: 415,00 Lei
 • Scaun Boss R - imitatie piele
  Frete Grátis
  Scaun directorial cu spatar mediu si baza din plastic, tapitat. Baza este compusa din mecanismul oscilant, cilindrul pneumatic si baza stea cu role. Sezutul si spatarul din poliuretan de 80 mm se fixeaza pe o structura curbata din lemn stratificat de grosime 10 mm. Pentru fixare, se mai adau..
  418,29 Lei
  Fără TVA: 351,50 Lei
 • Scaun Boss V - imitatie piele
  Frete Grátis
  Scaun directorial cu spatar mediu si baza metalica, tapitat. Puteti alege din lista,materialele si culorile disponibile. Baza este din metal, vopsit in negru in camp electrostatic. Sezutul si spatarul din poliuretan de 80 mm se fixeaza pe o structura curbata din lemn stratificat de ..
  480,76 Lei
  Fără TVA: 404,00 Lei
 • Scaun Nadia
  Frete Grátis
  Scaun directorial din imitatie de piele, cu brate cromate tapitate si baza stea cromata. Structura este compusa din mecanismul oscilant, cilindrul pneumatic si baza stea. Scaunul este solid si comod si indeplineste cu succes cerintele unui birou managerial cu pretentii. Scaunul se livreaza ..
  791,35 Lei
  Fără TVA: 665,00 Lei
OFERTE SPECIALE