Bine ati venit!
Piese de schimb
ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Cilindru pneumatic
  Cilindru pneumatic pentru scaune ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca cilindrul este compatibil cu scaunul. Termen..
  35,97 Lei
  Fără TVA: 30,23 Lei
 • Cilindru pneumatic scurt
  Cilindru pneumatic pentru scaune directoriale. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor directoriale. Verificati daca lungimea minima si maxima a cilindrului sunt suficiente pentru scaun. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, v..
  35,97 Lei
  Fără TVA: 30,23 Lei
 • Dopuri ovale
  Dopuri ovale pentru scaune Vizitor. Dimensiunile de 30 mm x 15 mm sunt standard pentru toate scaunele tip Vizitor. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,83 Lei
  Fără TVA: 0,70 Lei
 • Dopuri rotunde
  Dopuri rotunde pentru scaune metalice. Diametrul se masoara la exteriorul tevii piciorului scaunului. Inainte de a da comanda, va rugam sa masurati corect diametrul tevii. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,69 Lei
  Fără TVA: 0,58 Lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Mecanism oscilant
  Mecanismul oscilant face legatura dintre sezut si cilindru pneumatic, si are clapeta de reglaj pe inaltime si balans. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor directoriale produse in Europa. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilin..
  51,46 Lei
  Fără TVA: 43,25 Lei
 • Piastra scaun ergonomic
  Piastra, sau placa metalica de legatura intre sezut si cilindru pneumatic, cu clapeta de reglaj. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor ergonomice. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilindrul pneumatic si corespunde la distantel..
  17,71 Lei
  Fără TVA: 14,88 Lei
 • Set 5 role D11
  Role pentru baze stea. Diametrul tijei de fixare este de 11mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca rola este compatibila cu baza stea. Termen de livrare 3 zile.  ..
  16,05 Lei
  Fără TVA: 13,49 Lei
 • Set 5 role gumate D11
  Role gumate pentru baze stea. Rolele au suprafata de rulare acoperita cu un material moale, evitandu-se astfel, deteriorarea pardoselii. Diametrul tijei de fixare este de 11mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca rola este compatibila cu baza stea. Termen de livrare 3 zi..
  27,67 Lei
  Fără TVA: 23,25 Lei
 • Set 5 suporti baza D11
  Suporti ficsi pentru baze stea. Diametrul tijei de fixare este de 11mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca pinul suportului este compatibil cu baza stea. Termen de livrare 3 zile.  ..
  13,83 Lei
  Fără TVA: 11,63 Lei
Oferte speciale