Bine ati venit!
Componente scaune
ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Baza stea 60 cm
  Baza stea cu diametrul de 60 cm pentru scaune directoriale sau ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Va rugam sa verificati daca baza este compatibila cu rolele (pinul de 11 mm) si cu cilindrul pneumatic (diametrul de 50 mm). Inaltimea ..
  29,33 Lei
  Fără TVA: 24,65 Lei
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Baza stea 69 cm
  Baza stea cu diametrul de 69 cm pentru scaune directoriale sau ergonomice. Distanta de la centrul bazei la axul pinului rotii este de 32.5 cm Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Va rugam sa verificati daca baza este compatibila cu rolele (pinul de 11 ..
  43,71 Lei
  Fără TVA: 36,74 Lei
 • Baza stea crom 52 cm
  Baza stea cromata cu diametrul de 52 cm pentru scaune ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice. Va rugam sa verificati daca baza este compatibila cu rolele (pinul de 11 mm) si cu cilindrul pneumatic (diametrul de 50 mm). Pretul contine si ornamentul din pl..
  80,24 Lei
  Fără TVA: 67,43 Lei
 • Baza stea cromata 64 cm
  Baza stea cromata cu diametrul de 64 cm pentru scaune directoriale sau ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Va rugam sa verificati daca baza este compatibila cu rolele (pinul de 11 mm) si cu cilindrul pneumatic (diametrul de 50 mm). Pr..
  83,00 Lei
  Fără TVA: 69,75 Lei
 • Brat MT
  Brat cu masuta pe partea dreapta, pentru scaunul Vizitor. Bratele sunt pe structura metalica, in partea superioara fiind acoperite cu un strat de plastic negru. Montajul se face prin introducerea fortata a bratului in tevile laterale ale scaunului.  Inainte de a face o comand..
  85,77 Lei
  Fără TVA: 72,08 Lei
 • Cilindru pneumatic
  Cilindru pneumatic pentru scaune ergonomice. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor ergonomice si directoriale. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca cilindrul este compatibil cu scaunul. Termen..
  35,97 Lei
  Fără TVA: 30,23 Lei
 • Cilindru pneumatic scurt
  Cilindru pneumatic pentru scaune directoriale. Este compatibil cu marea majoritate a scaunelor directoriale. Verificati daca lungimea minima si maxima a cilindrului sunt suficiente pentru scaun. Diametrul bazei este de 50 mm iar a tijei superioare 28 mm. Inainte de a da comanda, v..
  35,97 Lei
  Fără TVA: 30,23 Lei
 • Dopuri ovale
  Dopuri ovale pentru scaune Vizitor. Dimensiunile de 30 mm x 15 mm sunt standard pentru toate scaunele tip Vizitor. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,83 Lei
  Fără TVA: 0,70 Lei
 • Dopuri rotunde
  Dopuri rotunde pentru scaune metalice. Diametrul se masoara la exteriorul tevii piciorului scaunului. Inainte de a da comanda, va rugam sa masurati corect diametrul tevii. Termen de livrare 3 zile.  ..
  0,69 Lei
  Fără TVA: 0,58 Lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Mecanism oscilant
  Mecanismul oscilant face legatura dintre sezut si cilindru pneumatic, si are clapeta de reglaj pe inaltime si balans. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor directoriale produse in Europa. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilin..
  51,46 Lei
  Fără TVA: 43,25 Lei
 • Piastra scaun ergonomic
  Piastra, sau placa metalica de legatura intre sezut si cilindru pneumatic, cu clapeta de reglaj. Dimensiunile placii sunt standard si se potrivesc majoritatii scaunelor ergonomice. Va rugam sa verificati daca piastra este compatibila cu cilindrul pneumatic si corespunde la distantel..
  17,71 Lei
  Fără TVA: 14,88 Lei
 • Set 5 role D11
  Role pentru baze stea. Diametrul tijei de fixare este de 11mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca rola este compatibila cu baza stea. Termen de livrare 3 zile.  ..
  16,05 Lei
  Fără TVA: 13,49 Lei
 • Set 5 role gumate D11
  Role gumate pentru baze stea. Rolele au suprafata de rulare acoperita cu un material moale, evitandu-se astfel, deteriorarea pardoselii. Diametrul tijei de fixare este de 11mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca rola este compatibila cu baza stea. Termen de livrare 3 zi..
  27,67 Lei
  Fără TVA: 23,25 Lei
 • Set 5 suporti baza D11
  Suporti ficsi pentru baze stea. Diametrul tijei de fixare este de 11mm. Inainte de a da comanda, va rugam sa verificati daca pinul suportului este compatibil cu baza stea. Termen de livrare 3 zile.  ..
  13,83 Lei
  Fără TVA: 11,63 Lei
 • Set brate M15
  Set brat si masuta pentru scaunul Vizitor. Bratele sunt pe structura metalica, in partea superioara fiind acoperite cu un strat de plastic negru. Montajul se face prin introducerea fortata a bratului in tevile laterale ale scaunului.  Inainte de a face o comanda, verificati daca&n..
  107,35 Lei
  Fără TVA: 90,21 Lei
 • Set brate M2
  Set brate pentru scaune ergonomice. Bratele sunt pe structura metalica, in partea superioara fiind acoperite cu un strat de plastic negru. Suruburile de fixare sunt incluse in set. Inainte de a face o comanda, verificati daca bratele sunt compatibile cu scaunul.  Termen ..
  35,97 Lei
  Fără TVA: 30,23 Lei
Oferte speciale