Bine ati venit!
ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 • Bean bag Relax - camuflaj rosu
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Partea inferioara este din imitatie de piele negru, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Camuflaj rosu. Termen de livrare 7 zile.  ..
  214,20 Lei
  Fără TVA: 180,00 Lei
 • Bean bag Relax - diverse modele
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Partea inferioara este din imitatie de piele, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra. Prima alegere este pentru partea inferioara( imitatia de piele ), iar a doua alegere este stofa print din lista disponibila. ..
  214,20 Lei
  Fără TVA: 180,00 Lei
 • Bean bag Relax - lalele
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Partea inferioara este din imitatie de piele rosu, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Lalele. Termen de livrare 7 zile.  ..
  214,20 Lei
  Fără TVA: 180,00 Lei
 • Bean bag Relax - luna
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Partea inferioara este din imitatie de piele galben, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Luna. Termen de livrare 7 zile.  ..
  214,20 Lei
  Fără TVA: 180,00 Lei
 • Bean bag Relax - make-up
  Bean bag in forma de sac, umplut cu perle de polistiren. Partea inferioara este din imitatie de piele roz, iar partea superioara este imprimata pe suport de microfibra, modelul Make-up. Termen de livrare 7 zile.  ..
  214,20 Lei
  Fără TVA: 180,00 Lei
OFERTE SPECIALE